		The 16th JAPA		Program at a Glance eting of Otorhinolar	e yngology−Head and	Neck Surgery	
Ţ	March 28 (Mon.)	March 29 (Tue.)			March 30 (Wed.)		
		Main-Hall (Century) 8:30 Opening Remarks 8:45-9:30 (45min.) Keynote Lecture Robotic Head and Neck Surgery; Past, Present, and Future Kyung Tae Chairperson: Kaoru Ogawa 9:30-10:15 (45min.) Invited Lecture Identification of Progenitor Cells in the Cochlea: Lgr5-positive Supporting Cells Albert Edge Chairperson: Yasuo Hisa			Main-Hall (Century) 8:30-9:15 (45min.) Special Lecture Bell's Palsy and Ramsay Hunt Syndrome: Past, Present and Future Shingo Murakami Chairperson: Sun O Chang		
9:00					9:15-9:30 Coffee Break		
					Hall-1 Crystal	Hall-2 Momoyama-A	Hall-3 Momoyama-B
10.00					9:30–10:15 (45min.) Free-Papers 8 Otology Clinical topics-2	9:30–10:15 (45min.) Free–Papers 9 Otology Clinical topics–3	9:30-10:45 (75min.) Symposium 9 HPV in Head and Neck
10:00		10:15-10:30 Coffee Break			10:15-12:00 (105min.)	10:15-12:00 (105min.)	Squamous Cell Carcinoma
		Hall−1 Crystal	Hall-2 Momoyama-A	Hall-3 Momoyama-B	Symposium 7	Symposium 8	
11:00		10:30-12:15 (105min.)	10:30-12:15 (105min.)	10:30-12:15 (105min.)	Rehabilitation in Otolaryngology	Endoscopic Surgery in Otolaryngology	
		Symposium 1 Regeneration in Otology	Symposium 2 Advanced Therapies in Rhinology	Symposium 3 Recent Advances in Transoral Surgery (Head and Neck)			10:45-12:00 (75min.) Symposium 10 Update in Imaging
12:00							Techniques
					12:00-12	:20 Light lunch time *	take free
		12:25-13:15 (50min.)	12:25–13:15 (50min.)	12:25-13:15 (50min.)	12:20-13:25 (65min.) Free-Papers10	12:20-12:57 (37min.) Free-Papers 11 Rhinology	12:20~13:25 (65min.) Free-Papers 13
13:00		Luncheon Seminar 1	Luncheon Seminar 2	Luncheon Seminar 3	Otology Clinical topics-4	Clinical topics-2 12:58-13:35 (37min.) Free-Papers 12 Laryngology Clinical topics	Head & Neck Clinical topics–2
14:00		13:25-14:40 (75min.) Free-Papers 1	13:25-14:40 (75min.) Free-Papers 2	13:25-14:30 (65min.) Free-Papers 3		13:35 Closing Remarks	
		Otology Clinical topics-1	Rhinology Basic researches	Rhinology,Laryngology Head & Neck Basic researches			
15:00		14:40-15:00 Coffee Break					
		15:00-16:45 (105min.) Symposium 4	15:00-16:45 (105min.) Symposium 5	15:00-16:30 (90min.) Symposium 6			
16:00		Update in Tinnitus Managements	Advanced Technologies in Middle Ear and Cochlear Implants	Genetics in Otolaryngology			
				16:30-17:42 (72min.)			
17:00		16:45-18:25 (100min.) Free-Papers 4 Otology Basic researches	16:45-18:25 (100min.) Free-Papers 5 Rhinology Clinical topics-1	Free-Papers 6 Head & Neck Clinical topics-1			
18:00	17:30-19:30 Welcome Reception at	17:43-18:20 (37min.) Free-Papers 7 Otology: Others			Registration March.28 16:30-19:30 March.29 07:30-17:30 March.30 07:30-12:00		
	Excellence Room	18:10-18:50 Poster Session at Tenpyo-Room * Free discussion style			IVI a	aron.30 07.30-12:	
19:00		19:00–21:00 Gala-Dinner at Main-Hall(Century)					